Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@18:05:20 GMT

در مثلث قرارداد ایدرو، ماموت و فولکس واگن چه خبر است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۳۲۱۳۱

پردیس خودرو نوشت: چند ماه گذشته بود که شرکت ماموت خبر از تولید خودروهای سبک با مشارکت فولکس واگن کرد. طبق برنامه ریزی از قبل صورت گرفته قرار بر این بود که 16 مردادماه 1396 دو محصول فولکس واگن یعنی تیگوان و پاسات به عنوان اولین نماد همکاری دو شرکت ماموت و فولکس واگن و با نمایندگی رسمی ماموت خودرو رونمایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه این مراسم به علل نامعلوم لغو شد.

طبق پیگیری های پردیس خودرو و اخبار واصله از یکی از مسئولان خودرویی علت لغو این برنامه دخالت وزارت صنعت بوده است. شنیده ها حاکی از آن است که وزارت صنعت در ابتدای امر در صورت تولید مشترک ماموت و فولکس واگن مجوز ورود محصولات فولکس واگن به ایران را داده بوده است. در صورتی که مسئولان ماموت بعد از اخذ مجوزهای لازم جهت تولید مشترک به دنبال واردات محصولات این شرکت آلمانی بوده اند.

این در حالی است که طی هفته گذشته دو خبر در خصوص ماهیت قرارداد بین این دوشرکت از پردیس خودرو منتشر شد. بعد از انتشار دو خبر در رسانه های مجازی و مکتوب، تماس های مکرر مسئولان ایدرو و ماموت با پردیس خودرو گرفته شد و مسئولان مربوطه مدعی شدند که این خبر که ماهیت قرارداد واردات است، کذب می باشد. دقیقا بعد از این موضوع مراسم رونمایی لغو شد. در صورتی که مسئولان فولکس واگن در اطلاعیه های رسمی خود رسما خبر از واردات این محصول به ایران داده بودند. مسئولان فولکس واگن رسما اعلام کرده بودند که حضورشان در ایران به صورت واردات است:شرکت فولکس واگن قصد دارد که در ماه آگوست یعنی اواسط مرداد ماه 1396واردات و عرضهدو مدل فولکس واگن تیگوان و فولکس واگن پاسات در ایران را طبق قراردادی که باشرکت ماموت خودرو منعقد کرده است، انجام دهد. این در حالی بوده که در سایه سکوت مسئولان وزارت صنعت، مسئولان ماموت اصرار بر استفاده از عنوان تولید مشترک داشته اند. مهرزاد فردوس، مدیرعامل گروه صنعتی ماموت، رسما اعلام نموده بود که این شرکت با مشارکت فولکس واگن آلمانی در ایران، خودرو تولید خواهد کرد.

اینکه مسئولان وزارت صنعت در چند روز مانده به رونمایی و آن هم بعد از انتشار دو خبر در پردیس خودرو با برگزاری مراسم رونمایی مخالفت کردند و اینکه آیا این اقدام وزارت صنعت منفعلانه بوده و یا اقدامی در جهت منافع ملی خود جای سوال و ابهام است. با توجه به دوران انتقال دولت یازدهم به دوازدهم چندین سوال مهم وجود دارد. به طور مثال اگر مسئولان وزارت صنعت به دنبال تولید مشترک ماموت و فولکس واگن بوده اند پس بر اساس چه مبنای و براساس رویت کدام قرارداد فیمابین ماموت و فولکس واگن به شرکت ماموت مجوز صادر کرده اند؟ در حالی که مسئولان فولکس واگن رسما اعلام کرده است قصد واردات محصولات خود به ایران را دارد. اگر مسئولان وزارت صنعت از ابتدای امر نسبت به متن قرارداد مطلع نبودند باز هم بر چه اساسی به این شرکت مجوز همکاری داده اند؟ از این دست سوال بسیار وجود دارد که مسئولان وزارت صنعت بایستی پاسخگو باشند. بین اضلاع مثلث ایدرو، ماموت و فولکس واگن چه توافقاتی صورت گرفته که افکار عمومی از آن مطلع نیستند. آیا این قرارداد هم مانند تمامی قراردادهای دولت یازدهم محرمانه است؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد

وزیر نفت گفت: وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد و سال گذشته از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.

به گزارش ایسنا، جواد اوجی در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وی افزود: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.‌

وزیر نفت با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد، گفت: اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟