Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز اوایل سال گذشته صحبت از تولید کننده شدن فولکس واگن در ایران خیلی زود روی زبان ها افتاد.قرار بود این فولکس با مشارکت یکی از خودروسازان بخش خصوصی، بازار کشور را با خودروهای آلمانی تولید داخل جلا دهند که در این مشارکت نام کرمان موتور و ماموت جدی تر از رقبا مطرح بود.

اما در این رقابت ماموتی ها بودند که به عنوان شریک اصلی این خودروساز محبوب آلمانی در ایران لقب گرفتند و روشن شد که مدیران ماموت برگ برنده های خود را خرج پیروزی در رقابت با کرمان موتور کردند اما زمان زیادی نگذشت تا خبر مشارکت فولکس واگن با ایرانی ها برای تولید خودرو در ایران رنگ ببازد و با تغییر مسیر مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ماموتی ها برای این همکاری بزرگ دست به کار هم شدند و بعد از اخذ مجوز از وزارت صنعت با تاسیس یک شهرک صنعتی خود را آماده استقبال گرم از ماموت کرده بودند اما در نهایت این تلاش ها تا به این لحظه فقط به صدور مجوز برای واردات 3 مدل از این خودروساز منجر شده است.

مهرزاد فردوس، مدیرعامل گروه صنعتی ماموت سال 95 از راه اندازی خط تولید فولکس واگن تا پایان همان سال و تولید خودروهای مشترک با این شرکت خبر داد تا همچنان خبر تولید محصولات این خودروساز آلمانی از ذهن ها حذف نشود ولی این آلمانی ها بودند که زیر بار شرایط وزارت صنعت برای مشارکت های خارجی یعنی 40 درصد ساخت داخل محصولات در همان ابتدای کار بروند. ماجرا این گونه پیش رفت تا به جای منعکس کردن خبر امضای قرارداد مشترک ماموت با فولکس واگن خبر از منتفی شدن تولید خودروهای فولکس در ایران روی بورس باشد.

محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در این زمینه توضیح داد: « قرارداد ماموت و فولکس ایرادات فنی دارد که باید برطرف شود و هنوز هیچ قراردادی با این شرکت برای مشارکت به امضا نرسیده است.»

بعد از این صحبت ها خبر ثبت نام ماموت خودرو به عنوان نمایندگی رسمی فولکس در ایران و در حقیقت به عنوان واردکننده محصولات این شرکت، با سر و صدا منتشر شد و اینبار فردوس از تحول در بازار خودرو با ورود محصولات فولکس سخن گفت. تحولی که مشخص نیست برچه اساس صورت خواهد گرفت و منظور کدام بازار است. زیرا طبیعتا خودروهای فولکس در بازار خودروهای وارداتی قرار خواهند گرفت که دست کم چند سالیست شاهد حضور محصولات رقیبان فولکس است.

از قوانین سخت گیرانه وزارت صنعت و همچنین کارنامه ناموفق ایران در تولید خودرو به عنوان دلایل سرنگرفتن این مشارکت بگذریم باید گفت رفتار غرور آمیز فولکس با بازار ایران، کمی غیر منطقی و بی جهت به چشم می آید. چرا که ماموتی که قرار بود با آمدن فولکس به خودروساز تبدیل شود امروز صرفا به یک واردکننده تبدیل شده است که بعد از بیش از یکسال مذاکره دست آورد چشمگیری نیست.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم از ورود نخستین محموله از خودروهای هیبریدی واردات قطعی به جزیره قشم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، امیرعلی داود روز یکشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: تمامی خودروهای وارداتی به صورت صفر کیلومتر و مدل 2024 بوده که واردات برخی از مدل‌ها مانند تویوتا کرولا و کرولا کراس، انواع ون مرسدس بنز ، تویوتا سی اچ آر، تویوتا کمری، تویوتا لوین، تویوتا سیه‌نا، لکسوس UX و 18 مدل ون برای سیستم حمل و نقل عمومی برای نخستین بار صورت می‌گیرد.

وی افزود: واردات قطعی خودروهای هیبریدی از چهار برند مطرح (تویوتا، نیسان، لکسوس و سوزوکی) و واردات قطعی خودروهای سواری و تجاری از محصولات هشت برند، ذیل رویه گمرکی براساس مصوبه هیات محترم وزیران برای واردات قطعی خودرو در 23 دی ماه 1402 به مناطق آزاد کشور بوده و توسط یکی از شرکت‌های فعال انجام گرفته است.

این مقام مسوول گفت: پس از ورود این خودروهای وارداتی به منطقه آزاد قشم توسط یکی از شرکت های معتبر واردات و صادرات، مراحل ترخیص گمرکی و شماره گذاری آنها آغاز شده و پس از آن جهت استفاده شخصی ساکنان جزیره قشم و کیش و همچنین شبکه حمل و نقل عمومی این جزایر به فروش می‌رسند.

امیرعلی داود اضافه کرد: طبق تفاهم نامه‌ای که اسفندماه سال گذشته میان مناطق آزاد قشم و کیش و این شرکت به امضا رسیده، بخشی از این خودروها پس از ورود به منطقه آزاد قشم، در منطقه آزاد کیش توسط این شرکت عرضه خواهند شد و همچنین مذاکراتی با سایر مناطق آزاد کشور نیز جهت عرضه این خودروها با رویه ترانزیت خارجی بین مناطق در حال انجام است.

وی با بیان اینکه مراحل ثبت سفارش برای واردات قطعی این خودروها در سامانه جامع پنجره واحد تجارت فرامرزی کشور (EPL) انجام شده است، افزود: تمامی مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت از محیط زیست کشور نیز اخذ گردیده و خودروهای مذکور دارای استانداردهای بین المللی GCC و CCC هستند.

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته محموله های بعدی خودروهای واردات قطعی به فوریت و طی روزهای آینده، وارد جزیره قشم خواهند شد.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به منطقه آزاد قشم رسید
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟